top of page

Wat is energetische genezing?


vortehealing divine energy healing

Als mensen die een menselijk bestaan ​​leiden, leven en sterven we door onze verhalen en wat we onze "waarden" noemen. Het verhaal van ons leven is zo betekenisvol voor ons. Het wordt de essentie van wie we zijn. Het is de belangrijkste gebeurtenis, hoe we onszelf en anderen beoordelen. Onze levensverhalen zijn zo belangrijk voor ons dat we erover schrijven, delen, er liedjes en films over maken. We kijken en luisteren zelfs naar de verhalen van anderen. We kunnen er geen genoeg van krijgen.


Onze menselijke waarden weerspiegelen vaak "conditionering". Het is gewoon wat we gewend zijn, repetitieve reflexieve handelingen, wat ons wordt geleerd door familie, school, samenleving en traditie. Het komt helemaal niet uit een plaats van vrijheid.


De verhalen van ons leven en onze waarden lijken de kern van het leven te zijn, maar het is in feite "scheidingsbewustzijn". In de Sanskriet- en yogafilosofie hebben we het over "maya" een "illusie". We hebben de illusie dat we een gescheiden ego zijn, maar de realiteit is eenheid.


Wat is energetische genezing? Het is het uitkomen van die droom van afgescheidenheid en maya. Het is een uitdunning van de bewustzijnslagen die ons gevangen houden in oude gedachten en begraven emoties. Het is een ontwaken uit het gescheiden egobewustzijn. Dit brengt soms aspecten van ons naar boven waarvan we ons niet realiseren dat dit een zwaarte en dichtheid in ons systeem heeft gecreëerd. Dit is zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch. Door energetische healing zijn we in staat om lagen op lagen van het oude zelf en ego los te laten, gaan we ons lichter voelen en voelen we meer openheid in bewustzijn en leven.


VortexHealing® Goddelijke Energie Healing. VortexHealing® slaat een brug in Goddelijke Energie & Bewustzijn om emotionele problemen en alle aspecten van het energiesysteem van het lichaam te transformeren, inclusief het fysieke lichaam. VortexHealing® laat één laag van egoïsche identiteit tegelijk los, wat het ontwaken vergemakkelijkt.

"VortexHealing®" is een geregistreerd servicemerk van de R. Weinman VH Trust. Alle rechten voorbehouden. Hier gebruikt met toestemming. Ga voor meer informatie over VortexHealing naar www.vortexhealing.org


Boek een healing sessie of doe mee met de gratis groepssessies.

3 views0 comments
bottom of page